Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hunte tekent voor anderhalf jaar bij De Treffers

De Treffers heeft zich vlak voor de aanvang van de tweede competitiehelft nog weten te versterken met een voorhoedespeler. Het is de inmiddels 32-jarige Torino Hunte, die in december zijn contract liet ontbinden bij het Roemeense ACSM Poli lasi.

Hunte is een voetballer die veel ervaring meebrengt, zowel in het amateur-, als het betaald voetbal. Bovendien kan hij buigen op een respectabel aantal wedstrijden. In het betaalde voetbal kwam hij uit voor achtereenvolgens FC Eindhoven, VVV-Venlo, Almere City, opnieuw VVV Venlo en FC Den Bosch.

Bij de amateurs speelde de van origine Tilburger voor onder meer Longa, OSS ’20 en UNA. Vervolgens kende hij een lange periode in het profvoetbal.

De Brabander heeft zijn zinnen gezet op de linksbuitenplaats. ,,Ik verwacht met name met mijn snelheid en creativiteit belangrijk te worden. Verder heb ik in de loop van de jaren natuurlijk veel ervaring opgebouwd en heb ik flair. Als ik aan de bal kom, dan moet het publiek het gevoel krijgen dat er wat gaat gebeuren.”

De verwachting is niet dat Hunte direct inzetbaar is. Hij heeft volgens De Treffers eerst tijd nodig om wedstrijdfit te worden