zaterdag 3 december 2022

Huub van Hecke en Riad Elloukmani vertrekken bij v.v. GOES

Veel gelezen

Tegenover de komst van een groot aantal nieuwe selectiespelers komende zomer staat het vertrek van in ieder geval weer twee spelers naar elders. Huub van Hecke heeft gekozen voor Arnemuiden en Riad Elloukmani verkast naar SC Kruisland. Zij zullen zodoende komend seizoen geen deel uitmaken van de selectie van aankomend GOES-coach Dennis de Nooijer.

De keuze van Huub van Hecke is een logische. Hij woont in Arnemuiden en dus is de rijafstand per training dan wel wedstrijd van pakweg 40 kilometer retour naar praktisch nul terug gebracht. Arnemuiden speelt in de tweede klasse E district zuid 1. In het team van Arnemuiden speelt momenteel de broer van Huub van Hecke, Guus.

Riad Elloukmani vertrekt ook bij v.v. GOES en sluit komende zomer aan bij SC Kruisland. Eerder was al bekend dat ook Gianni Tiebosch de overstap van v.v. GOES naar sportpark ’t Hoogje in Kruisland gaat maken.

Ondertussen heeft v.v. GOES wel overeenstemming bereikt met Renzo Roemeraoe over een verlengd verblijf op sportpark ’t Schenge. Hij tekende voor één seizoen bij in Goes.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | ACV neemt koppositie over van GVVV

De Derde Divisie Zaterdag heeft een nieuwe lijstaanvoerder. ACV nam tijdens de zeventiende speelronde de koppositie over van GVVV,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img