Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

HV & CV Quick ziet talent vertrekken naar PEC Zwolle

Mohamed Oukhattou verruilt het in de Derde Divisie uitkomende HV & CV Quick voor eredivisionist PEC Zwolle. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de promovendus.

De achttienjarige middenvelder plaatste zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij PEC Zwolle. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt hij al de kans om zich te laten zien bij het eerste elftal van de vereniging.

Op de website van PEC Zwolle sprak Oukhattou over zijn overstap. ,,Ik ben ontzettend blij met de kans die PEC Zwolle mij geeft. Deze club is een perfecte plek voor mij. De afgelopen jaren hebben meerdere voetballers van mijn leeftijd in Zwolle de kans gekregen en dat pakte vaak heel goed uit. Natuurlijk besef ik me dat je er nog lang niet bent wanneer je een contract tekent bij een BVO, maar omdat ik veel vertrouwen voel vanuit de trainers én ik er alles aan ga doen om hier te slagen, ga ik dit avontuur met vertrouwen tegemoet.”