woensdag 8 februari 2023

IJsselmeervogels en Gert-Peter de Gunst per direct uit elkaar

Veel gelezen

IJsselmeervogels verbreekt per direct de samenwerking met hoofdtrainer Gert-Peter de Gunst. Dat maakten de Rooien zaterdagavond bekend via de clubkanalen.

De bekendmaking volgt op de 1-5 nederlaag van zaterdagmiddag tegen directe concurrent Scheveningen, waardoor IJsselmeervogels verder wegzakt op de ranglijst. In navolging van de Gunst is ook assistent-trainer Ton Cornelissen op non-actief gesteld.

De Gunst stapte in oktober 2021 in aan de rode zijde van de Westmaat, destijds als opvolger van Berry Smit. Vorig seizoen wist hij ternauwernood de nacompetitie te ontlopen. Dit seizoen spelen de Rooien opnieuw een moeizame eerste seizoenshelft, en vinden zichzelf terug op de zestiende plaats van de ranglijst, een plek die aan het eind van het seizoen nacompetitie betekend. Onlangs werd al bekend dat de wegen van de gunst en IJsselmeervogels na dit seizoen sowieso zouden scheiden.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Memic komt naar Excelsior ‘31, Da Silva alweer vertrokken

In de selectie van derdedivisionist en rode lantaarndrager Excelsior ’31 zijn per direct twee mutaties te noteren. De club...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img