Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Jeroen Spruijt: “Ik denk dat ik hier nog wel wakker van word vannacht”

Rijnsburgse Boys kon dinsdagavond niet stunten tegen De Graafschap. De Uien konden goed meekomen met de Eerste Divisionist, maar liepen uiteindelijk tegen een 1-3 nederlaag aan. Jeroen Spruijt kreeg in de laatste minuten twee grote kansen om er een verlenging uit te slepen, maar slaagde er niet in om deze te benutten. Topamateurvoetbal.com sprak hem na afloop van de wedstrijd.

“Heel erg balen. Zeker als je kijkt naar de laatste twee kansen, denk ik dat we ons in de tweede helft hadden moeten belonen met een verlenging. In de eerste helft zakten we iets te veel in en we hadden wat moeite met hun opbouw. Daar kregen we weinig druk op. We waren ook wat slordig in balbezit, maar in de tweede helft denk ik dat we de bovenliggende partij waren.”

“We hebben veel kansen gecreëerd in de tweede helft en de geweldige goal van Dani van der Moot gaf ons ook nog wat extra doping. We hebben in de tweede helft echt het schroom van ons afgespeeld. De support vanavond was ook super en ik hoop dat dit het hele seizoen zo door mag gaan.”

“We zitten gewoon in een goede fase. We moeten zeker een positief gevoel overhouden aan de tweede helft, al is dat gevoel er op dit moment nog niet natuurlijk. Ik denk ook dat ik vannacht nog wel een keertje wakker wordt van die kansen. Daar moet je natuurlijk ook wel een beetje geluk bij hebben. Die eerste telde ik al wel eigenlijk, maar de keeper pakte hem goed. Die tweede bal werd van richting veranderd en ging helaas net langs de paal.”