Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Jochem Twisker neemt na dit seizoen afscheid van Sportlust ’46 

Sportlust ’46 en hoofdtrainer Jochem Twisker kondigen aan dat het huidige seizoen het laatste zal zijn waarin Twisker de verantwoordelijkheid draagt over de selectie. Na uitgebreid beraad heeft Twisker besloten om aan het einde van dit seizoen Sportlust ’46 te verlaten en zich meer te concentreren op zijn privéleven. De beslissing kwam niet zonder aarzeling, aangezien Twisker veelbelovende stappen ziet die de selectie en de vereniging maken en daarnaast het erg naar zijn zin heeft bij de club.

Technisch Commissie-lid Cees Pels betreurt de keuze van Jochem Twisker, maar respecteert zijn keuze en persoonlijke overwegingen. “Jochem heeft gedurende zijn tijd bij Sportlust ’46 een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het team en de club als geheel”. Pels en Twisker benadrukken dat, ondanks het aangekondigde vertrek, de volledige focus blijft liggen op de gezamenlijke ambitie om dit lopende seizoen te streven naar promotie.

Het nieuws van het vertrek van de trainer wordt nu al naar buiten gebracht om ervoor te zorgen dat de focus na het komende weekend bij de herstart van de competitie weer volledig op het voetbal kan liggen. De club zal in de komende periode starten met het zoeken naar een geschikte opvolger voor Twisker om de continuïteit en het succes van Sportlust ’46 structureel de komende jaren te waarborgen.

Bron: Sportlust’46