Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Korporaal (Kozakken Boys) voor anderhalf jaar op huurbasis naar Vierde Divisie

Het begon dit seizoen zo goed voor Fabian Korporaal. Hij kwam afgelopen zomer over van ASWH en mocht zich de eerste tien wedstrijden van het lopende seizoen basisspeler noemen. Als enige speler zelfs met het maximale aantal speelminuten. In het heroïsche (gewonnen) bekertreffen tegen Vitesse was hij eveneens van de partij.

Een maand later verdween Korporaal echter uit de basis en moest genoegen nemen met enkele invalbeurten. Na een gesprek was de conclusie van Korporaal dat hij weinig perspectief zag op verdere speelminuten. In goed overleg is nu besloten om hem te gaan verhuren. Het werd Achilles Veen (uitkomend in de Vierde Divisie) dat de middenvelder voor het komende anderhalf jaar gaat huren van Kozakken Boys.

Korporaal: ,,Ik heb een korte, maar mooie periode gehad bij Kozakken Boys. Een club die ik heb ervaren als een echt voetbalbolwerk in het Zaterdagvoetbal. Ik heb mooie wedstrijden gespeeld met een aantal fraaie hoogtepunten waarvan de bekerwedstrijd tegen Vitesse en mijn doelpunt bij TEC er twee waren.”