Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Kozakken Boys verliest smaakmaker Marijnissen zo goed als zeker aan NAC, ook Fagrach vertrekt

Kozakken Boys gaat het komend seizoen zo goed als zeker in zonder smaakmaker Thomas Marijnissen. De 23-jarige aanvaller staat op het punt om over te stappen naar NAC Breda. Dat bericht het Algemeen Dagblad. Ook Tarik Fagrach is per direct vertrokken bij de Werkendammers.

Marijnissen heeft vrijdag een voorstel ontvangen voor een tweejarig contract bij de eerste divisionist, en heeft dit in beraad. Naar verwachting wordt de overgang van de aanvaller dinsdag definitief afgerond. Zaterdag ontbrak hij al op de eerste training van het nieuwe seizoen. ,,Wij gaan daar ook niet voor liggen’’, zegt technisch directeur Johan van der Werff van kozakken boys tegen voornoemde krant.

Marijnissen speelde al tot 2017 in de jeugd bij NAC Breda. Verder kwam hij uit voor Rood-Wit W. Sint Willebrord, het Belgische Zwarte Leeuw en zondag-hoofdklasser Halsteren. In 2020 volgde een overstap naar ASWH, maar nog voor het seizoen begon ruilde hij de Ambachters in voor Kozakken Boys.

Ook Tarik Fagrach maakt niet langer deel uit van de selectie van de Boys. In goed overleg is zijn contract, dat nog doorliep tot 2024, per direct ontbonden.