Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Kwant opvolger van De Vries bij Ter Leede

De technische commissie van v.v. Ter Leede is er in geslaagd Alessandro Kwant te contracteren voor komend seizoen als opvolger van doelman Mark de Vries in de selectie van de club uit Sassenheim, zo meldt de club op haar website. Kwant zal de strijd voor een plek onder de lat aan moeten gaan met de al aanwezige Daan Prins.

De 25 jarige Kwant komt over van Voorschoten ’97 waar hij dit seizoen eerste doelman is. Voor hij naar Voorschoten ’97 vertrok speelde de Katwijker tien jaar voor Rijnsburg. Naast deze doelman heeft v.v. Ter Leede eerder al twee spelers van buitenaf voor komend seizoen vastgelegd, te weten Hidde van den Ende van Noordwijk en linksback Jeffrey van Kampen van de Leidse eersteklasser UVS.

Tot op heden zijn verlengingen overeengekomen met de trainers Niek Oosterlee en Cees van Tongeren en de spelers Dirk Hoekstra, Tim Bloemendaal, Tomas de Louw en Joel v.d. Graaf.

Na dit seizoen vertrekken Rowdy vd. Putten (Lisse), Mark de Vries (Katwijk) Lucas Leverland (IJsselmeervogels) en ook Melvin van Stijn zou na dit seizoen vertrekken (naar Teylingen) echter hij heeft vanwege onenigheid over het technisch beleid binnen de club zijn tas ingeleverd bij de club en is daarmee nu dus al uit de selectie verdwenen.