Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Loenen wenst contract bij DVS’33 niet te verlengen

DVS’33 moet voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Patrick Loenen heeft de vereniging aangegeven dat hij zijn aflopende contract niet zal verlengen, zo meldt de club uit Ermelo via de officiële kanalen.

De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Ermelo . DVS’33 bezet momenteel de dertiende plaats in de Derde Divisie A, na negen wedstrijden is de achterstand op de nummer zes echter slechts drie punten.

Op de website van DVS; 33 gaf Loenen tekst en uitleg over zijn beslissing om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  ,,Ik baal hier enorm van, DVS is werkelijk een fantastische club. Zowel mijn gezin als ik zijn hier door supporters, sponsoren en BusinessClub geweldig ontvangen en we voelen ons enorm gewaardeerd. Anderzijds loop ik ook tegen een aantal zaken aan die naar mijn beleving anders zouden moeten. Aangezien ik niet leidend ben in deze, heb ik helaas voor mezelf besloten volgend seizoen wat anders te gaan doen. Ik koester geen enkele vorm van rancune naar wie dan ook, sterker nog: ik heb een aantal mooie mensen leren kennen en aangezien de verstandhouding tussen staf en spelers optimaal is, sterkt het mij alleen nog maar meer om er een heel mooi seizoen van te maken.”