woensdag 7 december 2022

Maatregelen naar aanleiding van problemen met Spakenburg harde kern

Veel gelezen

Gezien de gang van zaken tijdens en na de oefenwedstrijd Quick Boys – SV Spakenburg heeft overleg tussen burgemeester Slinkman van Berg en Dal (Groesbeek), de plaatselijke politie en De Treffers een aantal maatregelen opgeleverd die de veiligheid rond de wedstrijd de Treffers – SV Spakenburg van komende zaterdag moeten garanderen.

Onder de maatregelen die worden getroffen vallen het vroegere aanvangstijdstip van de wedstrijd naar 14.30 uur en het feit dat supporters uit Spakenburg niet welkom zijn. Daarom zijn de kassa’s aanstaande zaterdag ook gesloten en kan men alleen donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij de Treffers op vertoon van een identiteitsbewijs/ledenpas toegangskaarten kopen. Ook zaterdag dient men zich te kunnen identificeren.

Burgemeester Slinkman op de website van de Treffers: ,,Het is natuurlijk treurig dat je zulke vergaande maatregelen moet nemen om samen sportief bezig te kunnen zijn. Het is niet anders, en we doen wat nodig is om de veiligheid en openbare orde te borgen”.

Bovendien lijken ook maatregelen voor de Spakenburgse derby onontkoombaar. Wat die exact gaan inhouden is nog niet bekend gemaakt.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Chris de Graaf heeft het fundament liggen: ,,Maar aan de bal moet het nog veel beter”

,,Ik heb nog een mooie statistiek voor je,” klinkt het vrolijk aan de andere kant van de lijn. ,,Ik...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img