Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

NAAMSVERANDERING | De Topamateurvoetbal-podcast wordt “Broodje Bal!”

De Topamateurvoetbal.com-podcast krijgt per seizoen 2022/2023 een nieuwe naam! Na lang wikken en wegen is er een naam gevonden die wat lekkerder in de mond ligt (letterlijk en figuurlijk..) en met een enorme binding met het amateurvoetbal. De nieuwe naam dé podcast over het Nederlandse topamateurvoetbal is: “Broodje bal”!

Sinds de overgang van het voormalige Voetbal247 naar Topamateurvoetbal.com werd er nagedacht over een nieuwe naam. De naam bekte niet lekker en was te lang. Daarom zijn er verschillende keren momenten geweest waar er werd gevraagd tot het insturen van nieuwe-naam-suggesties. De gouden tip bleef echter uit en ondertussen zitten we al weer ruim 16 afleveringen diep in seizoen 1. Twee weken geleden hadden wij eindelijk ons “eureka!”-moment en kwam het Broodje bal” er uit rollen. Het broodje bal is misschien wel dé ultieme voetbalkantinesnack bij uitstek die landelijk in vrijwel alle op elk sportcomplex te verkrijgen. Per het begin van 22/23 dus niet alleen de populairste voetbalsnack, maar ook de populairste podcast over het topamateurvoetbal!

Voor nu; je kunt nog altijd luisteren naar de podcast met de huidige naam. Je beluistert naar de nieuwste aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast, ook na de naamverandering.