Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Nick de Bondt zet streep door overstap naar DHSC

Nick de Bondt heeft zijn aangekondigde overstap naar DHSC teruggedraaid. De vleugelaanvaller blijft ook volgend seizoen actief bij DOVO.

De 27-jarige De Bondt kwam in 2020 over van HHC Hardenberg en was eerder actief bij Spakenburg, De Treffers en Jong Ajax. ,,Vanuit het elftal, de club en de supporters voel ik veel waardering, ik voel me erg thuis en op mijn gemak. Ook dat ik in de tweede seizoenshelft van waarde ben en belangrijk kan zijn maakt het totaalplaatje voor mij heel prettig, waardoor ik er graag nog een seizoen aan vast plak”, reageert De Bondt op de clubsite van DOVO.

Met DHSC, de club waar Wesley Sneijder de grote aanjager is, zou De Bondt volgend seizoen in de Hoofdklasse actief zijn, al draaien de Utrechters dit seizoen zeer wisselend en lijkt promotie onhaalbaar.