woensdag 8 februari 2023

Nieuwe podcast van Topamateurvoetbal.com: TAV Weekoverzicht

Veel gelezen

Een nieuw jaar, een nieuwe wekelijkse podcast op Topamateurvoetbal.com. Dit is de eerste aflevering van het TAV Weekoverzicht. Een podcast waarin we je in een goed half uur helemaal bijpraten over het afgelopen speelweekend in de twee hoogste amateurdivisies en het belangrijkste nieuws van afgelopen week. We zijn aangekomen in de eerste week na de winterstop: speelronde 19.

In deze eerste aflevering hoor je terugblikken van onze redacteuren bij diverse wedstrijden, de Derde Divisie zaterdag wordt onder de loep genomen door Edwin Radstaat en interviews met Danny van den Meiracker (Quick Boys), Michael Weggemans (IJsselmeervogels) en Kees Zethof (Noordwijk). Na het luisteren van deze podcast ben je volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de Tweede en Derde Divisie.

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Memic komt naar Excelsior ‘31, Da Silva alweer vertrokken

In de selectie van derdedivisionist en rode lantaarndrager Excelsior ’31 zijn per direct twee mutaties te noteren. De club...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img