Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Vince Gino Dekker-soap gaat door: IJsselmeervogels komt met felle reactie

IJsselmeervogels heeft klip en klaar gereageerd op de mededeling van sv Spakenburg dat Vince Gino Dekker komende zomer toch niet de overstap van Blauw naar Rood maakt.

Vrijdag publiceerde Spakenburg op haar officiële website een opvallend bericht. Dekker zou, juist vanwege de bedreigingen van de afgelopen periode, bij Spakenburg willen blijven. Terwijl de bedreigingen afkomstig zijn vanuit de zogenaamde Harde Kern Spakenburg, een geleding waar het bestuur van Spakenburg zich eerder nog in krachtige woorden tegen afzette.

IJsselmeervogels heeft geen boodschap aan de mededeling en is klip en klaar over de ontstane situatie: ,,IJsselmeervogels heeft een getekend, rechtsgeldig en bij de KNVB geregistreerd contract met Vince Gino Dekker voor komend seizoen. Vrijdag 4 maart werden we verrast door een brief van de advocaat van Dekker en S.V. Spakenburg. Hierin wordt geheel onverwacht eenzijdig het contract tussen IJsselmeervogels en Dekker vernietigd (alsof niet bestaand). IJsselmeervogels accepteert deze vernietiging niet en beraadt zich op verdere stappen.”