Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OSS’20 en hoofdtrainer De Haan verlengen samenwerking

Roy de Haan en het in de Derde Divisie van het zondagvoetbal uitkomende OSS’20 gaan ook na de zomer van 2023 met elkaar verder. Op de website van de Brabantse vereniging werd bekendgemaakt dat de hoofdtrainer een nieuw contract ondertekende voor twee seizoenen.

De Haan arriveerde in de zomer van 2022 bij OSS’20, destijds kwam hij over van HVCH uit Heesch waarmee hij naar de Vierde Divisie wist te promoveren. Eerder was de oefenmeester onder andere werkzaam bij DUNO uit Doorwerth.

Op de website van OSS’20 gaf de trainer tekst en uitleg over het verlengen van zijn contract. ,,Ik ben blij om ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van O.S.S.’20 te mogen zijn. In de gesprekken met de TC kwamen ambities, doelstellingen en ‘de weg daarnaartoe’ samen. We hebben helder welke route daarvoor moet worden afgelegd, zowel binnen als buiten het veld. Het komend half jaar staat in het teken van het verbeteren van onze positie op de ranglijst waarbij aanhaken bij de subtop het voornaamste doel is. Verder willen we met gerichte versterkingen het O.S.S. ’20 van 23/24 gaan vormgeven om zo de lat jaarlijks steeds weer wat hoger te kunnen gaan leggen. Aan dit proces wil ik graag een belangrijke bijdrage leveren.”