OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | ACV wint topper bij GVVV

Het topaffiche in de Derde Divisie Zaterdag is een prooi geworden voor ACV. De Drenthenaren wonnen in Veenendaal met 1-2 van GVVV en namen daardoor de koppositie van de ploeg van Gery Vink over.

ACV deed na een doelpuntloze eerste helft zaken tussen de 61e en 64e minuut. Niels Grevink opende de score, waarna Giovanni Zwikstra even later voor een verdubbeling van de marge zorgde. GVVV diende met een antwoord te komen, maar die volgde pas vijf minuten voor tijd. Tariq Dilrosun was trefzeker uit een corner.

De spanning was terug, maar de tijd bleek te kort om de zege van ACV nog in gevaar te brengen. De ploeg van Ruud Jalving heeft – nu zeven wedstrijden voor het einde – een voorsprong van drie punten op GVVV. Opvallend is dat ACV al achttien wedstrijden op rij ongeslagen is