OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG | ACV en GVVV moeten genoegen nemen met één punt

ACV blijft als koploper drie punten voorsprong houden op concurrent GVVV na speeldag 28 ondanks dat het niet tot winst wist te komen tegen laagvlieger Excelsior’31 (1-1). De ploeg uit Veenendaal kwam ook niet tot een driepunter in Friesland tegen Harkemase Boys (0-0). De Derby tussen VVOG en Sparta Nijkerk eindigde ook in een gelijkspel (1-1).

Excelsior’31 kwam in Assen eerst op voorsprong in de 22ste minuut door een treffer van Veltkamp (0-1). Met nog achttien minuten op de klok kwam ACV alsnog naast de ploeg uit Rijssen waardoor het één punt over wist te houden aan het duel (1-1). Harkemase Boys en GVVV kwamen niet tot scoren in Friesland (0-0).

De Derby in Harderwijk tussen VVOG en Sparta Nijkerk eindigde zoals al aangeven in 1-1. De Spartanen kwamen in de eerste helft aan de leiding door Van der Weijden (0-1). De thuisploeg pakte alsnog een punt door een doelpunt van Roossien (1-1). DOVO won thuis van Hoek (1-0), de gevierde man in Veenendaal was Nick Hak die verantwoordelijk was voor de treffer die dus drie punten opleverde.

Barendrecht won met 1-4 in en tegen Volendam. Doelpuntenmakers voor de winnende formatie waren Drexhage, Jouhri, Bakour en Van der Stoep. Staphorst was thuis te sterk voor FC Rijnvogels, dit door treffers van Haanstra en Muis (2-0).