OVERZICHT | Derde Divisie Zaterdag: Belangrijke zege voor VVSB en SteDoCo pakt punt in slotfase

In de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal stonden dinsdagavond drie wedstrijden op het programma. VVSB pakte drie belangrijke punten tegen Excelsior’31 (4-2) en SteDoCo tegen Hoek eindigde in een gelijkspel (3-3). Ook het duel tussen G.O.E.S. en Ter Leede kende geen winnaar (0-0).

SteDoCo – Hoek 3-3
De wedstrijd was pas drie minuten ‘oud’ toen de thuisploeg al op voorsprong wist te komen, dit door Milad Intezar (1-0). Het feestje duurde echter niet lang want drie minuten later was het al weer gelijk. Rik Impens plaatste de 1-1 op het scorebord. Na een half uur spelen was er weer gejuich te horen op het sportpark toen Simon van Zeelst van afstand de 2-1 aan liet tekenen. Nog voor de pauze wist Hoek weer naast SteDoCo te komen door een treffer van Jabar Zada (2-2). Hoek leek er met de drie punten vandoor te gaan omdat Ruben de Jager in de 85ste minuut tekende voor de 2-3. Dit lukte niet doordat Joran Schröder in de slotminuut de 3-3 aan liet tekenen.

VVSB – Excelsior’31 4-2
De degradatiekandidaat VVSB kwam net voor de pauze op 1-0. Op aangeven van Blel was het Richelo Fecunda die bij de tweede paal raak kon schieten. In de beginfase van de tweede helft wist Excelsior’31 de achterstand om te buigen naar een voorsprong van 1-2 door doelpunten van Penterman en Veltkamp. VVSB leek af te stevenen op één punt toen Jayson Halman in de 77ste minuut de 2-2 liet noteren. Het werd echter nog mooier voor de thuisploeg toen Guus Verver de 3-2 produceerde en Blel de 4-2.

G.O.E.S. – Ter Leede 0-0