OVERZICHT DERDE DIVISIE ZATERDAG| Gehele top 4 morst punten

Het wordt nog meer dringen aan de kop van de Derde Divisie, nadat de gehele top 4 punten morste. SteDoCo, GVVV en FC Rijnvogels kregen een nederlaag te slikken. DOVO hield een punt over aan de uitwedstrijd bij Sparta Nijkerk en liep daardoor zelfs iets uit op de concurrenten.

De thuisploeg nam na een kwartier spelen de leiding op sportpark de Ebbenhorst. Mike Ahrens tekende voor de openingstreffer. Na een uur spelen zorgde Zeeman voor de gelijkmaker, maar verder dan 1-1 kwam koploper DOVO niet.

GVVV – Staphorst 1-2

GVVV kreeg bij het sluiten van de markt het deksel op de neus. De Blauwen kwamen halverwege de eerste helft op een 0-1 achterstand door een goal van Kwant, maar wisten die achterstand een kwartier na rust nog te herstellen. Op de 1-2 van Quispel in de negentiigste minuut had GVVV echter geen antwoord meer.

SteDoCo – ACV 0-2

Ook SteDoCo ging in eigen huis onderuit tegen ACV, dat de doelpunten keurig over beide helften verdeelde. In de 18e minuut brak Zwikstra de ban namens de Assenaren. Na een ruim uur spelen tekende Mulder voor de 0-2 eindstand.

Van de wedstrijd tussen Rijnvogels en DVS ’33 verschijnt morgen een uitgebreide reportage op topamateurvoetbal.com.