OVERZICHT DERDE DIVISIE ZONDAG | ADO ’20 krijgt dapper UDI ’19 laat op de knieën, driemaal de brilstand

ADO ’20 blijft soeverein lijstaanvoerder in de Derde Divisie Zondag. De Heemskerkers leken zondag tegen puntenverlies aan te lopen, maar dat was buiten Ruben Doesburg gerekend. De aanvaller die deze week bij Katwijk tekende, maakte in de 85e minuut de 1-2 en zorgde zodoende dat ADO ’20 voor de vijftiende keer dit seizoen winnend van het veld stapte.

Van harte ging het zeker niet voor ADO ’20 op bezoek bij de nummer voorlaatst. Sterker nog, UDI ’19 kwam via Wibe van Rooij zelfs op voorsprong. Op slag van rust tekende Milan Zonneveld voor de gelijkmaker: 1-1.

De verwachting was dat ADO ’20 (vroeg) in de tweede helft orde op zaken zou stellen, maar dat gebeurde niet. Net op het moment dat UDI ’19 echt in een stunt ging geloven, viel de 1-2 alsnog. De matchwinner was dus zoals gezegd Doesburg.

ADO vergrootte zodoende de voorsprong op runner-up VVSB weer tot tien punten. De Noordwijkerhouters kwamen zaterdagavond al in actie en lieten geen spaan heel van O.S.S. ’20: 0-6. Clubtopscorer Leroy George was met twee treffers de grote man. De andere doelpunten kwamen van Danny Bakker, Jesse van Nieuwkerk, Ian van Otterlo en een Brabants been (eigen doelpunt).

Hekkensluiter Dongen sprokkelde het derde punt van het seizoen. Op bezoek bij Groene Ster werd het 0-0. De brilstand kwam ook op het bord bij GVV Unitas Baronie en UNA Hercules.