Overzicht Derde Divisie zondag | ADO’20 laat punten liggen in Rosmalen, Gemert niet langs UDI’19 en zege voor HSC’21

ADO’20 blijft lijstaanvoerder van de Derde Divisie, maar het verspeelde in deze speelronde punten in de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen (2-2). HSC’21 profiteerde van deze uitslag door te winnen bij en van Dongen (0-2). Gemert wist in de thuiswedstrijd tegen UDI’19 niet te scoren (0-0).

ADO’20 leek in de 73ste minuut op weg naar een zege op OJC toen Ruben Doesburg de 0-2 aan liet tekenen. Eerder was Hirasingh ook al trefzeker geweest voor de uitspelende formatie. OJC kwam toch nog terug en pakte een punt door doelpunten van Mulder en Knuiman (2-2).

HSC’21 kwam in de 51ste minuut aan de leiding door een benutte strafschop van Cenk Uguz (0-1). Jules Stokker zorgde in de tweede helft voor de 0-2 eindstand en de drie punten voor HSC’21 tegen Dongen.