Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT | Derde Divisie Zondag: Gemert morst punten tegen opgeleefd DEM, Hercules en Quick verder op stoom

Koploper Gemert heeft verrassend punten laten liggen tegen het opgeleefde DEM: 3-3. Zowel Hercules als Quick boekte de derde zege op rij.

Hercules deed dat door met liefst 1-5 te winnen bij UNA. Na ruim een kwartier stond het al 0-3 en bleek het de opmaat voor een avond waarin voor de Utrechters bijna alles lukte. Quick leverde ook een puike prestatie door subtopper ADO’20 in Heemskerk met 0-1 te verslaan. Nabil Haddadi maakte de winnende treffer.

Gemert liep weliswaar een punt uit op OFC, dat haar wedstrijd tegen Groene Ster uitgesteld zag worden, maar de zwart-witten hebben na de 3-3 remise tegen DEM wel een wedstrijd meer gespeeld dan OFC. Doordat DEM een puntje sprokkelde, doet het de rode lantaarn over aan Westlandia. De Naaldwijkers verloren bij EVV met 2-0.

Na twee zeges ging het bij OSS’20 toch weer mis. Op bezoek bij Hollandia werd met 3-1 verloren. Hoogland leed de tweede nederlaag op rij nadat Dongen met 2-0 te sterk was. Sel Bastmeijer scoorde de 1-0, Mart van Bree de 2-0.

JOS/Watergraafsmeer was met 1-0 te sterk voor HSC’21 dankzij een rake kopbal van Hanne Hagary. Unitas en Blauw Geel ’38 scoorden niet: het bleef 0-0.

De uitslagen:

Hollandia – OSS’20 3-1
Unitas – Blauw Geel ’38 0-0
JOS/Watergraafsmeer – HSC’21 1-0
ADO’20 – Quick 0-1
Gemert – DEM 3-3
Dongen – Hoogland 2-0
UNA – Hercules 1-5
EVV – Westlandia 2-0