Overzicht Derde Divisie zondag | HSC’21, Gemert en OSS’20 blijven in het spoor van koploper ADO’20

ADO’20 kwam woensdagavond niet in actie, maar kent met 12 punten uit vier wedstrijden een uitstekende start. Concurrenten HSC’21, Gemert en OSS’20 boekten een overwinning op respectievelijk JOS Watergraafsmeer (6-0), Groene Ster (2-1) en Dongen (2-3). Voor laatstgenoemde ploeg betekende dit de vierde nederlaag op rij.

HSC’21 stond na een uitstekende eerste helft al met 2-0 voor tegen JOS Watergraafsmeer, dit door doelpunten van Mohames Iallouchen en Jules Stokkers. In de tweede helft liep men verder uit naar een half dozijn treffers. De eindstand van 6-0 werd behaald door treffers van De Vries (2x), Wensing en Stokkingreef.

Ralf Kemper was de grote man aan de zijde van Gemert dat thuis de drie punten wist te pakken tegen Groene Ster (2-1). Hij was goed voor twee doelpunten. Simons was de maker van de Limburgse treffer.