Overzicht Derde Divisie zaterdag | SteDoCo laat zich verrassen door Hoek, zege voor RKAV Volendam

SteDoCo slaagde er woensdagavond niet in om op gelijke hoogte te komen met lijstaanvoerder Urk. De ploeg verloor op het eigen sportcomplex met 1-3 van Hoek. ASWH tegen FC Rijnvogels kende geen winnaar (1-1) en RKAV Volendam won bij Ter Leede (2-3).

In de 35ste minuut opende Sylvio Hage de score (0-1). Net na de pauze verdubbelde Giles Vandecandelaere (foto) de voorsprong voor Hoek. Junior Ebobo bracht in de 66ste minuut de spanning weer even terug door zijn treffer (1-2), maar het slotakkoord was voor Giovanni Delannoy (1-3).

ASWH kwam na 12 minuten op voorsprong tegen FC Rijnvogels door Mohamed el Kharbachi dit op aangeven van Mirac Akdeniz (1-0). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Tom Bijen de eindstand op 1-1. Hij kopte raak na een goed genomen hoekschop.

Ter Leede – RKAV Volendam 2-3
1-0 Van den Steenhoven