OVERZICHT | Hoofdklasse Zondag: Hoogeveen en Baronie onderuit, monsterzege voor Purmersteijn

In de hoofdklasse A stond Hoogeveen na negentig minuten voetbal met lege handen na het duel met RKAVV (0-1) en kwam Be Quick 1887 thuis niet verder dan een gelijkspel tegen HBS (2-2). Purmersteijn scoorde er op los tegen SDO (8-1). In de hoofdklasse B verloor Baronie de uitwedstrijd van OJC Rosmalen (1-0).

RKAVV verraste titelkandidaat Hoogeveen op eigen veld, de beslissende treffer kwam op naam van Remco Overdevest (0-1). Dit na een uitstekende steekpass van Ayoub Boukhari.

Purmersteijn maakte er tegen SDO een waar doelpuntenfestijn van (8-1). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Mylan Polman die vier keer het net van de tegenstander wist te vinden.

OJC Rosmalen opende na één minuut spelen al de score in het de wedstrijd tegen Baronie. De doelpuntenmaker was Dennis Knuiman (1-0). Dit bleek de beslissende treffer te zijn waardoor Baronie kostbare punten verspeelde in de strijd om de titel.