Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Invaller Franse bezorgt Hoek zege op FC Lisse: ‘Eindelijk mijn kans kunnen pakken’

Hoek wist de uitstekende serie in de Derde Divisie een goed vervolg te geven door in eigen huis een zege te boeken op FC Lisse (2-1). Invaller Erwin Franse was de maker van de winnende treffer, na afloop van het duel verscheen hij dan ook met een glimlach om de mond voor de camera van Omroep Zeeland.

,,Gelukkig kreeg ik vandaag wat meer minuten en dan kun je dat ook nog eens belonen door het team drie punten te geven”, aldus Franse tegenover de camera van Omroep Zeeland.

Ondanks dat er enkele spelers tegen FC Lisse niet inzetbaar waren, zoals onder andere Istvan Bax, moest Franse weer plaats nemen op de reservebank. ,,Ik baal daar erg van. Ik heb de laatste tijd natuurlijk veel gespeeld, hard moeten werken om terug te komen van een blessure. Nu is het wachten op mijn kans en vandaag heb ik eindelijk mijn kans kunnen pakken.”

De twee invallers Franse en Jahrdell Constansia hadden met respectievelijk de beslissende treffer en de assist daarbij, een belangrijk aandeel in de 2-1 zege. ,,Zo’n goal is natuurlijk altijd geweldig, want iedereen weer hoe moeilijk het is om in te vallen. Het was een heerlijke actie van Jahrdell. Ik was extra blij dat hij die bal op mij gaf. Voor de grap zeiden we tegen elkaar dat we het verschil zouden gaan maken en als dat dan ook lukt, een actie van Jahrdell en een goal van mij dan is dat geweldig.”