Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT TWEEDE DIVISIE | Geen geldige doelpunten bij HHC Hardenberg – AFC, geen doelpuntenregen bij Jong Sparta – Scheveningen

De topper van de woensdagavond in de Tweede Divisie was een teleurstellende. HHC Hardenberg en AFC hielden elkaar op sportpark De Boshoek in een doelpuntloos evenwicht, 0-0. Jong Sparta zegevierde op sportpark Dijkpolder tegen Scheveningen, maar ook daar waren de doelpunten schaars, één goal was voldoende voor drie punten voor de Jonge Kasteelheren.

HHC Hardenberg – AFC 0-0

HHC Hardenberg en AFC deelden in een teleurstellende topper de punten. Na een eerste helft die ook administratief afgedaan had kunnen worden, was de thuisploeg na rust nog het dichtst bij de overwinning. Er werd ook twee keer gescoord de ploeg van Pascal Diender, maar Pascal Mulder en Danny Bouws deden dit in buitenspelpositie. Dankzij het gelijkspel komt HHC Hardenberg in punten gelijk met koploper Quick Boys. De kustbewoners hebben echter een beter doelsaldo, waardoor de Sallanders het voorlopig moeten doen met een tweede plaats. AFC staat nog net in de top 5, op vier punten van de twee koplopers.

Jong Sparta – Scheveningen 1-0

Het regende hard tijdens Jong Sparta – Scheveningen. Het regende ook heel veel tijdens het duel. Een doelpuntenregen werd het echter niet. Ruim tien minuten voor tijd kon de thuisploeg het enige, en daardoor winnende, doelpunt vieren. Achraf Madi werd, op aangeven van Nick Hak, de matchwinner in deze kletsnatte wedstrijd.