Overzicht Vierde Divisie zaterdag | G.O.E.S. snoept eerste punten af van ODIN’59, vier koplopers in Divisie B

ODIN’59 blijft lijstaanvoerder in A, maar liet voor de eerste keer punten liggen in de competitie. De ploeg van trainer Richard Plug kwam niet verder dan een gelijkspel tegen G.O.E.S. (2-2). Divisie B telt vier koplopers te weten: Swift, Ajax, DHSC en Eemdijk. Genoemde ploegen wisten negen punten te halen uit de eerste vier wedstrijden.

G.O.E.S. kwam in de uitwedstrijd tegen ODIN’59 na 29 minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Tim de Winter (0-1). Tien minuten later stond de 1-1 al weer op het scorebord, de treffer was van Ritchie Zinga en de assist kwam op naam van Sven Deen. Net na de pauze stelde ODIN’59 helemaal orde op zaken, Kick Groot zorgde voor gejuicht bij het thuispubliek (2-1). Het slotakkoord kwam op naam van Mitchell de Nooijer, dit in de 78ste minuut (2-2).