OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZATERDAG | Kloetinge wint topper van ODIN’59 en is koploper, Eemdijk pakt drie punten

Kloetinge is de nieuwe lijstaanvoerder van de Vierde Divisie A, dit nadat het de topper tegen concurrent ODIN’59 wist te winnen (2-3). In de Vierde Divisie B blijft Eemdijk staan op de eerste plaats, het won de uitwedstrijd van d’olde Veste met 3-5.

ODIN’59 kwam na een kwartier spelen aan de leiding door een doelpunt van Danyl Plasmeijer, dit op aangeven van Sven Deen (1-0). Zeven minuten later kreeg Kloetinge de kans om op gelijke hoogte te komen, maar de toegekende strafschop werd niet benut door Kyle Doesburg. Hij zag zijn inzet gestopt worden door Joost Meendering. Nog voor de pauze werd het echter alsnog gelijk, Jorik Mijnhijmer schoot de bal binnen (1-1). De blijdschap om deze treffer duurde maar even omdat op slag van rust Martin Campbell tekende voor de 2-1 in het voordeel van ODIN’59. In de tweede helft wist Kloetinge toch de drie punten binnen te slepen. Doelpunten van Lloyd Doesburg en Klaas van Hecke betekende een 2-3 eindstand.

Eemdijk won met 3-5 bij d’Olde Veste. Voor de thuisploeg waren Dijkstra, Van Veen en Huisman trefzeker. De lijstaanvoerder won door treffers van Nsingi, Van den Dikkenberg (2x), Bouw (2x).