Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZATERDAG| ODIN’59 en Eemdijk pakken eerste periodetitel

Zaterdagmiddag werd er feestgevierd in de kantines van ODIN’59 en Eemdijk, de twee ploegen wisten beslag te leggen op de eerste prijs van het seizoen, de periodetitel. ODIN’59 won in Alphen aan den Rijn van ARC met 2-3 en Eemdijk pakte op overtuigende wijze drie punten in eigen huis tegen WV-HEDW (6-0).

Tegen ARC kwam ODIN’59 aan de leiding door een treffer van Ayrton Dol (0-1), nog voor de pauze stond het echter al weer gelijk toen Prins de bal achter doelman Joost Meendering wist te koppen (1-1). Met nog tien minuten op de klok in de tweede helft leek het er op dat er geen feest gevierd zou kunnen worden door ODIN’59. Baatje bracht ARC namelijk aan de leiding (2-1). Vervolgens wist de uitspelende ploeg zich alsnog terug te knokken naar een zege van 2-3. Voor de winnende ploeg waren Ayrton Dol en Sven Deen.

Eemdijk kwam tot een half dozijn aan doelpunten in de thuiswedstrijd tegen WV-HEDW (6-0). De doelpunten van de ploeg die hiermee de eerste periodetitel veroverde kwamen op naam van Jordie Huijgen, Yannick Bouw (2x), Jeffrey van den Dikkenberg (2x) en Franslyn Nsingi.

uitslagen:

Vierde Divisie A:
Spijkenisse – Jodan Boys 1-1
Capelle – Zwaluwen 3-2
ARC – ODIN’59 2-3
FC ‘s-Gravenzande – Achilles Veen 5-0
Poortugaal – De Dijk 2-0
WNC – Smitshoek 1-0
Kloetinge – Nieuwenhoorn 3-1
SC Feyenoord – GOES 0-5

Vierde Divisie B:
SC Genemuiden – d’olde Veste 2-1
Ajax – SDV Barneveld 2-2
AZSV – DHSC 2-0
Buitenpost – Flevo Boys 2-0
Eemdijk – WV-HEDW 6-0
Swift – Huizen 3-1
Berkum – HZVV 2-0
CSV Apeldoorn – DETO 1-2