OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZONDAG | HBS, RKAVV en Hoogeveen pakken drie punten, AWC lost Kampong af als koploper

In de Vierde Divisie A van het zondagvoetbal wist de top drie de wedstrijden winnend af te sluiten. HBS won bij Heino (0-1), RKAVV was met 2-0 te sterk voor VOC en Hoogeveen haalde uit bij Velsen (0-4). In B moest Kampong de koppositie weer overdragen aan AWC. Laatstgenoemde won met 4-1 van Orion en Kampong ging onderuit bij SV Venray (3-0).

HBS won de uitwedstrijd tegen Heino (0-1) door een doelpunt van Van Pelt. De doelpuntenmaker had zijn productie die middag nog kunnen verdubbelen, maar hij wist een toegekende strafschop niet te verzilveren.

RKAVV wist in Leidschendam de drie punten bij te schrijven door een overwinning op VOC (2-0). In de veertiende minuut wist Yani Bouras de score te openen op aangeven van Zakaria Amrani. In de 52ste minuut werd de eindstand bepaald op 2-0 toen Xavier Akinrinbola de toegekende penalty wist te benutten. Hoogeveen won in en tegen Velsen met 0-4. Jim Veltmaat wist de score te openen na exact zeventien seconden spelen !

Kampong kwam na zes minuten spelen al op achterstand in en tegen Venray, dit door een doelpunt van Niek Versteegen. De voorsprong werd vergroot tot 3-0 waarbij de treffers voor rekening genomen werden door Bram Vievermans en Koen Verlinden.