Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PLAY-OFFS | SteDoCo en GVVV plaatsen zich voor de finale

Het heeft even geduurd, maar sinds zaterdag is duidelijk dat GVVV en SteDoCo in een dubbele tweestrijd uit gaan maken wie er komend seizoen mag gaan spelen in de Tweede Divisie. GVVV won thuis, na een eerdere nederlaag (1-0), met duidelijke cijfers van USV Hercules met 3-0 en SteDoCo wist zich in Noordwijkerhout terug te knokken van een 2-0 achterstand naar een einduitslag van 2-2 bij VVSB.

In Veenendaal werd in de eerste helft niet gescoord in de wedstrijd tussen GVVV en USV Hercules, wat voor laatstgenoemde ploeg geen probleem was omdat het met een gelijkspel door zou gaan naar de finale. In de tweede helft stelde de thuisploeg echter orde op zaken en liep het uit naar een 3-0 zege. Doelpunten voor de winnende formatie kwamen op naam van Quincy Veenhof (2x) en Byron Burgering.


VVSB kende een uitstekende start tegen SteDoCo, na twaalf minuten spelen stond er al een tussenstand van 2-0 op het scorebord. Kuijvenhoven en Van Otterlo werden als doelpuntenmakers op het wedstrijdformulier geplaatst. Heel lang leek het er op dat VVSB zich zou gaan plaatsen voor de finale, maar niets bleek minder waar te zijn. In de zeventigste minuut bracht Joran Schröder de spanning terug in de wedstrijd en in de blessuretijd zorgde hij ook nog eens voor de belangrijke 2-2 waardoor SteDoCo opeens nog maar twee wedstrijden verwijderd is van de Tweede Divisie.