Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | ‘Chris de Graaf gaat hard richting heldenstatus bij Spakenburg’ | S01E09

In de negende podcast van Topamateurvoetbal.com bespreekt presentator Dimitri van Tuijl samen met side-kick Jelmer Geerds en RTV Utrecht-verslaggever Menno Schilder de actualiteit in het topamateurvoetbal. IJsselmeervogels en GVVV lijken weer op te krabbelen, terwijl TEC en De Treffers juist steeds verder afglijden. En hoe zal Patrick Loenen, die met Sportlust ’46 in een mindere fase zit, kijken naar de prestaties van interim-Spakenburg-trainer Chris de Graaf?

Maar we staan ook stil bij de titelstrijd in de Derde Divisies. Want wie heeft de langste adem: Sparta Nijkerk of FC Lisse? Of weet Sportlust weer aan te haken? En welke ploegen gaan het redden in de spannende kelder? Wordt het op Zondag een tweestrijd tussen Gemert en OFC? Maakt Roy Versluis het seizoen af bij Hoogland? 

Je luistert naar de negende aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.