Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Yannick Zeeman van SV Spakenburg naar TEC

Verdediger Yannick Zeeman maakt komende zomer de overstap van SV Spakenburg naar TEC in Tiel. De 23 jarige verdediger sluit zich daar aan bij de selectie van Hans v.d. Haar.

Zeeman debuteerde als jeugdspeler van Achilles ’29 onder Eric Meijers in het eerste van de club uit Groesbeek. In 2018 vertrok hij naar DOVO, waar hij in drie seizoenen tot 55 wedstrijden in het eerste team kwam. Begin dit seizoen kwam hij op voorspraak van (weer) Eric Meijers over naar SV Spakenburg. Hij beperkt zijn verblijf aldaar dus tot één seizoen.

Zeeman over zijn overstap op de website van TEC: ”Ik ben erg blij dat ik komend seizoen voor TEC ga spelen. Ik ben een jongen uit de Betuwe, dus speel graag voor het hoogste team in de Betuwe. En de grote ambitie van TEC sprak me erg aan en ik kijk er naar uit daar onderdeel van te gaan worden. Om samen met TEC te groeien naar de top van het Nederlandse amateurvoetbal.”