woensdag 31 mei 2023

Schimmel opvolger van Jansen bij GVVV

Veel gelezen

Het vertrek van Johan Jansen bij GVVV komende zomer wordt opgevangen door de komst van Jan Schimmel. Laatstgenoemde staat momenteel onder contract bij Kozakken Boys, waar hij dit seizoen door een gescheurde achillespees niet meer verwacht onder de lat in het team te zullen verschijnen.

Schimmel, thans 29 jaar, begon zijn loopbaan bij Theole in zijn geboorteplaats Tiel. Via de gezamenlijke opleiding van Vitesse en AGOVV kwam hij bij TEC terecht. Aansluitend was hij doelman van het succesvolle team van Hans Kraaij jr. in Lienden. Via nogmaals TEC en Achilles Veen kwam Schimmel afgelopen zomer bij Kozakken Boys terecht.

Schimmel heeft zich voor één seizoen verbonden aan het blauwe deel van Panhuis in Veenendaal.

Technisch Manager Rob de Boer van GVVV op de website van de club: “Jan had meerdere opties voor volgend seizoen maar heeft voor ons gekozen. Hij vindt GVVV een mooie club. We zijn blij om na het vertrek van Johan Jansen weer een ervaren keeper terug te krijgen in onze selectie”.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

PLAY-OFFS DERDE DIVISIE ZATERDAG | Valse start Excelsior ’31 en VVOG

Excelsior ’31 en VVOG kenden een valse start in hun strijd om lijfsbehoud via de play-offs. Beide Derde Divisionisten...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img