Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Een bericht aan ‘stripfiguurtje’ | S01E04

In de vierde podcast van Topamateurvoetbal.com bespreken redactieleden Niels Veldhoven, Theo Uphus, Henk Kasius en presentator Dimitri van Tuijl de recente gebeurtenissen van het Nederlandse topamateurvoetbal.

Deze week vooral veel aandacht voor de misdragingen van de harde kern van Spakenburg en worden er antwoorden gevraagd aan ‘stripfiguurtje’. Zijn dit soort figuren nou echte fans? Of heeft dit meer weg van georganiseerde misdaad? Een zeer stellige Henk Kasius pleit vooral voor steun aan de voetbalclub Spakenburg.

Verder wordt er natuurlijk ook gekeken naar de gebeurtenissen die zich wél binnen het veld afspeelden. Zo blikken we onder andere terug op ‘Circus Te Kloeze’ bij ASWH-GVVV, een zenuwslopende ontknoping van de strijd om de periodetitel in de Derde Divisie Zaterdag, ‘het vernieuwde GOES’ en is OFC Oostzaan nou echt dé titelfavoriet in de Derde Divisie Zondag, of tóch Gemert?

We bespreken de verrassende transfer van Marouane Afaker naar IJsselmeervogels, hebben het over Rogier Veenstra, Kozakken Boys en blikken we vooruit op de komende speelronde.

Je luistert naar de vierde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.