Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Eric Meijers: ‘Ik ben er niet bang voor dat mijn imago de kans op een nieuwe club verkleint ’ | S01E11

Na een druk en overvol paasweekend is ook de Topamateurvoetbal.com-podcast weer terug en hebben we weer een speciale gast uit het voetbalwereldje! In aflevering 11 van seizoen 1 schuift een man aan van wie er tegenwoordig ook een boek op de markt is. Hij kreeg landelijke bekendheid door een documentaire waarin hij een aantal (inmiddels) iconische uitspraken deed, maar wij kennen hem beter als succesvol trainer van Achilles’29. Ook stond hij bij VVSB aan het roer en was hij tot eind vorig jaar nog actief aan de blauwe kant van de Westmaat; Eric Meijers.

Namens Topamateurvoetbal.com bespreken presentator Justin Klein en redacteur Niels Veldhoven in ruim 5 kwartier de carrière van de hoofdgast van vandaag, de doelen, zijn ontslag bij Spakenburg en uiteraard komt ook het boek ‘Van kroonprins tot kutkeeper’ aan het licht. Zien we Eric Meijers nog terug langs de lijn? Hoe is zijn band met ex-assistent Chris de Graaf? Waar ging het mis met Vince Gino Dekker? Wie zijn de kroonprinsen van het huidige trainersgilde? en in welk deel van het land heeft Meijers de mooiste voetbalbeleving meegemaakt? Dit, en nog veel meer komt allemaal aan bod.

Ook worden de actualiteiten tegen het licht gehouden en lijkt het Tweede Divisie-avontuur voor ASWH voorbij. De kaars lijkt op en daar profiteerde IJsselmeervogels optimaal van in de strijd tegen degradatie uit de Tweede Divisie. Ook Katwijk lijkt weer op de rails te zijn en de ‘soldaten’ van Scheveningen trekken de goede vorm door. In de Derde Divisies is er aandacht voor ‘reuzendoder’ ODIN’59, het vriendenteam van Barendrecht, OFC-trainer Pieter Mulders die de witte vlag heeft gezwaaid waardoor Gemert zeker lijkt van de titel en is er een speciale vermelding voor HSC’21-spits Diego van der Weiden die de laatste weken ‘on fire’ is.

Je luistert naar de elfde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.