Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Danny Buijs: “Kozakken Boys heeft een grote fout gemaakt.” | S01E20

In de laatste aflevering van presentator Justin Klein bespreekt hij met redacteuren Theo Uphus en Henk Kasius het reilen en zeilen in de nacompetitie. Het seizoen is bijna ten einde met alleen nog de finale tussen Kozakken Boys en GVVV voor een plekje in de Tweede Divisie op het programma.

We bellen met huidig KV Mechelen-trainer Danny Buijs en bespreken met hem de ontwikkelingen van de afgelopen jaren op De Zwaaier en de kansen van Kozakken Boys in deze finale. Ook hebben we scheidsrechter Sander de Brito Roque aan de lijn. Hij heeft de eer om de return van het tweeluik tussen de grootmachten te leiden.

Verder kijken we terug op de nacompetitie Derde Divisie/Hoofdklasse waar nu alle beslissingen zijn gevallen en wordt het besluit van de Ledenraad van de KNVB over de invoering van het weekendvoetbal in perspectief geplaatst.

Dit alles en nog veel meer komt er weer aan bod in deze kakelverse aflevering. Je luistert naar de nieuwste aflevering van de Topamateurvoetbal.com-podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.