Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Nick Verhagen (Sportlust ’46): ‘Patrick Loenen heeft het liefst een PlayStation controller in zijn hand waarmee hij z’n spelers bestuurt’ | S01E07

In de zevende podcast van Topamateurvoetbal.com gaat presentator Justin Klein samen met Niels Veldhoven en Jelmer Geerds op bezoek op Sportpark Cromwijck. Aanvoerder van Sportlust’46, Nick Verhagen, is bij de podcast aangeschoven en vertelt over zijn loopbaan bij de club, de samenwerking met Patrick Loenen en zijn aanstaande transfer naar Spakenburg.

Sporlust’46 draait na twee promoties in de afgelopen drie jaar dit seizoen bovenin mee in de Derde Divisie Zaterdag. Reden genoeg om de ontwikkeling van de club eens te belichten en dat doen we met kind van de club, Nick Verhagen. De ‘Denzel Dumfries van Woerden’ duidt ook de succesfactor van zijn trainer Patrick Loenen, die hij ook bij Spakenburg weer treft. Daarnaast vertelt verslaggever Niels Veldhoven wat hem opviel bij de Spakenburgse derby en worden de ‘titelkansen’ van Goes nogmaals belicht.

Je luistert naar de zevende aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.