Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Quick Boys strikt doelman van ADO Den Haag

Quick Boys heeft haar selectie voor volgend seizoen aangevuld met het aantrekken van Youri Schoonderwaldt. De 22-jarige sluitpost komt over van ADO Den Haag.

Schoonderwaldt volgt de vertrekkende Pim van der Plas op. Hij mag komend seizoen gaan strijden met Paul van der Helm voor de plek onder de lat bij de blauw-witten. Eerder verdedigde hij het doel van VFC.

,,Ik voel dat het tijd is voor een volgende stap. Het is belangrijk voor mij om meer vlieguren te maken en mezelf verder te ontwikkelen. Quick Boys heeft mij niets beloofd, maar ik krijg een eerlijke kans om te laten zien wat ik kan”, aldus de goalie op de clubsite van Quick Boys. ,,Mijn insteek is nog steeds om op termijn terug te keren in het betaalde voetbal.”