Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

ASWH slaat dubbelslag op transfermarkt

Tweede Divisionist ASWH heeft zich per direct verzekerd van de diensten van de gebroeders Simon en Skender Loshi. De nog jonge spelers hebben beiden al een ‘internationale loopbaan’ achter de rug.

De oudste is Skender, 22 jaar, geboren in Breda en (schaduw) spits. Hij speelde in Nederland voor Baronie, NAC en TEC voor hij naar het buitenland vertrok. Daar kwam hij uit voor Stomil in Polen, dat op het 2e niveau speelt en op het eiland Malta voor San Gwann, dat in de Challenge League speelt. Hij is van nationaliteit Albanees.

De jongste van de twee is Simon. Hij is geboren in Tilburg, 21 jaar en Kosovoraan. Hij kwam uit voor de gezamenlijke jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk, Feyenoord en ADO alvorens naar het buitenland te vertrekken. Daar speelde hij in de hoogste divisie van Kosovo en wel voor KF Feranikeli Drenas. Ook speelde hij op het tweede niveau van Polen, de Fortuna Liga,  voor Resovia Rzeszow.

Beide spelers zijn voor ASWH per direct speelgerechtigd en kwamen de laatste tijd al tijdens meerdere oefenwedstrijden van de Ambachters in actie.

Het enthousiasme onder supporters van ASWH over de komst van de broers is groot en de verwachtingen werden zelfs al uitgesproken dat beiden helemaal ‘Loshi’ zullen gaan voor de club.