Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | ‘Als ik er geen plezier meer in heb, dan stop ik gelijk.’ | S01E14

In de veertiende aflevering van dit seizoen neemt Henk Kasius de honneurs waar als presentator van de podcast van Topamateurvoetbal.com . In de studio van RTV Katwijk ontvangt hij senior-redacteur Theo Uphus en Noordwijk-aanvaller Nick van Staveren.

De mannen nemen uiteraard de laatste ontwikkelingen in de drie hoogste amateurcompetities van Nederland door, waarbij uitgebreid wordt stilgestaan bij de wedstrijd Koninklijke HFC – Rijnsburgse Boys en de prestaties van Noordwijk. Verder de spannende titel- en degradatiestrijd in de beide Derde Divisies en iets over een nieuwe naam van de podcast.

Met Nick van Staveren praten we over zijn blessure en de opvallende sterke prestaties nadat hij eindelijk weer fit was, trainer Kees Zethof, zijn motivatie en ambities. Reiken die verder dan Noordwijk? En tegen welke prijs? Met alleen een grote zak geld kom je er in ieder geval niet bij Van Staveren, die vertelt sfeer veel belangrijker te vinden. ,,Als ik er geen plezier meer in heb, dan stop ik gelijk.”

Je luistert naar de twaalfde aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.