Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Quick Boys zet Jeffrey Ket, ondanks doorlopend contract, buitenspel

Tweede Divisionist Quick Boys heeft Jeffrey Ket de wacht aangezegd, zo meldt voetbalindebollenstreek.nl . De club heeft aangegeven dat Ket, ondanks een doorlopend contract, niet meer welkom is in de A-selectie komend seizoen.

Een en ander is op verzoek van toekomstig trainer Thomas Duivenvoorden naar Ket gecommuniceerd door TC lid Gert Pluimgraaf. Ket: ,,Ik kreeg enkele weken geleden te horen van Gert Pluimgraaf dat de nieuwe trainer het niet in mij ziet zitten en dat ik weinig tot helemaal niet zal gaan spelen.”

Jeffrey Ket was in de jaren waarin Edwin Grunholz trainer juist een van de belangrijke spelers in het team. Duivenvoorden heeft echter aangegeven dat de verdediger niet in zijn plannen voorkomt.

Het probleem is nu dus dat Ket een doorlopend contract heeft, maar ongewenst is in de A-selectie. De club heeft aangegeven dat Ket mag uitkijken naar een andere club, of dat hij komend seizoen aan kan sluiten bij het tweede elftal. Hoe dan ook komt hij komend seizoen niet meer in aanmerking voor een rol in de hoofdmacht.