maandag 29 mei 2023

Raoul Esseboom plakt er toch nog een seizoen aan vast bij Katwijk

Veel gelezen

Raoul Esseboom is teruggekomen op zijn eerdere besluit om te stoppen met topamateurvoetbal. De centrale verdediger heeft zijn contract bij Katwijk toch nog met één seizoen verlengd.

Raoul Esseboom maakte in 2017 de overgang van FC Volendam naar Katwijk. In zijn eerste seizoen op De Krom werd hij direct kampioen van de Tweede Divisie. De Krombewoners herhaalden die prestatie dit seizoen. Esseboom kwam tot 26 competitiewedstrijden, waarin hij tweemaal trefzeker was.

De geboren Amsterdammer had eerder dit seizoen aangegeven dat hij tijd vrij wilde maken voor zijn eigen bedrijf en privéleven, maar nog voor zijn voetbalpensioen is ingegaan komt hij terug op die beslissing. ,,Nadat ik bekend maakte dat ik zou gaan stoppen met voetbal besefte ik steeds meer dat ik het voetbal bij Katwijk en in de Tweede Divisie echt zou gaan missen,” zegt Esseboom op de website van VV Katwijk. De 29-jarige verdediger gaat op voor zijn zesde seizoen in dienst van de Krombewoners.

Edon Fetahi vertrekt aan het einde van het seizoen bij Katwijk. Hij ziet te weinig perspectief op speeltijd en gaat op zoek naar een andere uitdaging.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img