Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

REACTIE | Pluk (DOVO) twee keer trefzeker tegen Sportlust’46: ‘We hebben als team echt gevochten’

Timo Pluk had zaterdag met twee doelpunten een groot aandeel in de zege van DOVO op Sportlust’46 (3-1). Na afloop van het duel verscheen de doelpuntenmaker voor de camera van DOVO TV en liet hij zijn licht schijnen over de confrontatie met de koploper.

,,We hebben als team echt gevochten, het was een belangrijke pot. We hebben drie inhaalwedstrijden dus was het belangrijk om die goed door te komen. Vorige week waren we minder gelukkig en nu als team hebben we heel hard gewerkt en de twee schoten gaan er lekker in. Dan is het lekker dat je hem over de streep trekt met de treffer van Hak op het einde”, aldus Pluk tegenover de camera van DOVO TV.

Vooraf hadden slechts weinig volgers van de Derde Divisie verwacht dat Sportlust’46 na het duel met DOVO met lege handen zou staan. Pluk dacht daar net iets anders over. ,,Eerlijk gezegd hebben wij het nooit erg moeilijk tegen voetballende ploegen. Ik denk dat je dat ook hebt gezien tegen DVS’33, Sparta Nijkerk en vorige week ook niet hadden hoeven verliezen.”

De wedstrijd tussen DOVO en Sportlust’46 stond bol van de strijd, dit mede door het optreden van de dienstdoende arbiter, die waar het kon door liet spelen. Dit tot tevredenheid van Pluk. ,,De hele wedstrijd was wel aardig fysiek. Dat was even wennen want veel scheidsrechters fluiten snel af en die maken het spel dan dood. Deze scheidsrechter liet wel lekker doorgaan.”

Het gehele interview met Pluk en met de trainers van de twee ploegen is te bekijken op de onderstaande video van DOVO TV. Ook de samenvatting van het duel is er te zien.