dinsdag 16 augustus 2022

Rechtsback van Koninklijke HFC kiest voor FC Volendam

Veel gelezen

De Koninklijke HFC moet aan het einde van het lopende seizoen afscheid nemen van Deron Payne. De rechtsback tekende een contract tot de zomer van 2025 bij het naar de Eredivisie gepromoveerde FC Volendam. Het nieuws werd bekend gemaakt door laatstgenoemde club via de officiële kanalen.

De negentienjarige verdediger zal in eerste instantie aansluiten bij Jong FC Volendam dat momenteel ook uitkomt in de Tweede Divisie. Eerder was Payne actief voor onder andere AZ, SV Hoofddorp, VVC en Zeeburgia.

Jasper van Leeuwen, technisch directeur van FC Volendam gaf tekst en uitleg over het aantrekken van het talent. ,,Deron is dit seizoen doorgebroken bij Koninklijke HFC en is een jongen die er voor ons écht uitsprong in de tweede divisie, vooral als je praat over potentie. Wij zien in Deron een moderne vleugelverdediger: hij is een atleet die de hele vleugel kan bestrijken, zijn mannetje staat in duels en daarnaast nog goed kan voetballen met een bepaalde rust aan de bal. Dat profiel is interessant en ook belangrijk in onze speelwijze.”


- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC verliest topscorer Gino Bosz vlak voor competitiestart

Één week voor de competitiestart heeft TEC een tegenvaller te verwerken gekregen. De Tweede divisionist uit Tiel ziet verdediger,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img