dinsdag 30 mei 2023

Rijnsburgse Boys strikt ervaren Van der Meer voor twee jaar

Veel gelezen

Robin van der Meer strijkt volgend seizoen neer op Sportpark Middelmors. De verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Rijnsburgse Boys.

Van der Meer is afkomstig van Helmond Sport, waar hij overigens per direct vertrokken is. ,,Voor beide partijen is het beter dat we voortijdig uit elkaar gaan”, vertelt de verdediger op de clubsite.

De 28-jarige Van der Meer doet op de clubsite een verdere introductie. ,,Ik vind het mooi geweest in het profvoetbal”, zegt de 1,96 meter lange verdediger over zijn overstap naar het amateurvoetbal. ,,Ik had nog wel bij een betaalde club in Duitsland aan de slag gekund, maar daar wordt niemand gelukkig van, ook mijn twee jongens van drie jaar en negen maanden niet. Ik heb heel andere ambities. Ik heb recent een bedrijf in verzekeringen en hypotheken opgezet, samen met mijn beste vriend. Daar ga ik aan de slag.”

Van der Meer was eerder ook actief voor RVC Rijswijk, Haaglandia, ADO Den Haag (allen jeugd), Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Excelsior.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img