Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Robbert Susan niet bezig met eigen toekomst: ,,Eerst zorgen dat Katwijk weer op de rit komt”

Vorig jaar rond deze tijd werd er een heuse supportersactie op touw gezet om Robbert Susan te overtuigen er nog een seizoen aan vast te plakken. Ook dit seizoen heeft de aanvoerder van Katwijk de knoop nog niet doorgehakt. Na het verloren uitduel tegen Spakenburg liet Susan weten nog helemaal niet met stoppen of doorgaan bezig te zijn. ,,Eerst zorgen dat Katwijk weer op de rit komt.”

Het chagrijn was groot na afloop van de derde verloren competitiewedstrijd op rij. Bij een titelkandidaat als Katwijk kun je bij dergelijke cijfers spreken van een (beginnende) crisis. Een crisis die er mede voor zorgt dat Robbert Susan nog helemaal niet bezig is met komend seizoen. ,,Ik heb nog helemaal geen behoefte aan om daar over na te denken,” antwoordt Susan desgevraagd.

,,Eerst maar eens zorgen dat Katwijk op de rit komt. Dat telt momenteel het aller-, allerzwaarst.” Met nog één wedstrijd op het programma is het bijna tijd om de wonden te likken en te werken aan herstel. ,,We zullen als team de rug moeten rechten,” stelt Susan. Pas als Katwijk aan die opdracht heeft voldaan, kan Susan een beslissing over zijn eigen toekomst maken. ,,Eerder ga ik niet over komend seizoen nadenken,” bevestigt de 35-jarige Leidenaar in Katwijkse dienst.