Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Schmidt laat met Excelsior’31 punten liggen: ”Wij zitten in de kleedkamer te balen”

Excelsior’31 wist zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex de broodnodige drie punten niet te pakken tegen Hoek (0-0). Na afloop van het duel verscheen Vincent Schmidt voor de camera van Excelsior31TV die van mening was dat zijn ploeg meer verdiende dan dat ene punt.

,,Wij zitten in de kleedkamer nu te balen en Hoek is blij. Wij geven in de eerste helft helemaal niets weg, zijn misschien wat slordig. Tot aan de zestien spelen we goed en daarna hebben we te weinig kansen gecreëerd. In de tweede helft hadden we wat mogelijkheden, maar als je kijkt naar vorige week heb je verloren van jezelf in de eerste helft en krijg je vijf doelpunten tegen. Vandaag was de basis weer terug van het samen druk zetten, coachen en weinig tot niets weggeven, maar dan moet je zelf wat creëren”, aldus Schmidt tegenover de camera van Excelsior’31-TV.

In de tweede helft van de wedstrijd ging de thuisploeg nog meer op zoek naar de drie punten, maar daar slaagde het echter niet in. ,,Wij willen scoren en willen de wedstrijd winnen en dan nemen wij nog meer risico. Dan worden de ruimtes wat groter en dan gooien ze er op het einde nog een snelle speler in. Toen kregen ze ook nog wat mogelijkheden. Ik dacht op een gegeven moment dat we geduld moesten hebben en dat de 1-0 nog wel zou komen. Wij hadden de punten wel verdien.”

Het gehele interview van Excelsior31TV is te zien in de onderstaande video.